150 g făină 4 ouă 150 g zahăr 2 pliculeţe zahăr vanilat 150 g unt nesărat
Pentru pasta de fructe
500 g fructe de pădure 2 fructe mango 150 g zahăr 1 pahar de apă coajă de lămâie
Pentru cremă
300 g brânză cremoasă de vaci200 g brânză mascarpone 40 g gelatină 200 g zahăr
Pentru ornat
500 g fructe de pădure 1 fruct de mango frunze de mentă proaspătă
Preparare
Freci untul cu jumătate din zahăr şi zahărul vanilat, adaugi pe rând gălbenuşurile şi făina, treptat. La sfârşit, încorporezi albuşurile bătute spumă tare cu restul de zahăr. Torni într-o formă dreptunghiulară tapetată cu folie de copt şi o coci, la foc potrivit, circa 25 de minute.
Pentru pasta de fructe, fierbi apa cu zahărul şi coaja de lămâie până începe să se îngroaşe. Scoţi coaja de lămâie, adaugi fructele (mango tăiat cubuleţe) şi fierbi încă 5 minute, fără să le amesteci. Iei de pe foc şi răceşti pasta transferând- o în alt vas, pe care îl aşezi cu fundul în apă rece.
Înmoi gelatina în 100 ml de apă rece şi o topeşti, dar fără să o dai în clocot. O laşi la răcit şi o amesteci cu zahărul şi sortimentele de brânză. Întinzi pasta de fructe peste blatul răcit, întinzi crema de brânză deasupra şi laşi prajitura cu fructe de pădure şi brânză la rece. În mometul servirii, porţionezi prajitura cu fructe de pădure şi brânză şi o ornezi ci fructe proaspete şi frunze de mentă.
8
8
8
8
8
8
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.