200 gr unt 200 gr zahar 250 gr miere 2 oua 1 lgt sare 1 lgt scortisoara 1 lgt praf de ghimbir 1 lgt bicarbonat faina (cat cuprinde: intra undeva intre 800 si 1000 gr). Intr-un bol mixam untul cu zaharul. Adaugam mierea si oul si mai mixam putin. Faina o amestecam cu ghimbirul, scortisoara, sarea, bicarbonatul. Le incorporam la compozitia cu miere si framantam un aluat potrivit.
Intindem cu ajutorul unui sucitor aluatul intr-o foaie cu o groasime de aproximativ 0,5 cm.Decupam peretii si acoperisul casutei cu ajutorul unui cutit bine ascutit.Coacem peretii si acoperisul. Le lasam apoi la racit.
Intre timp ne ocupam de royal icing-ul care va fi pe post de lipici......un lipici foarteeeeeeeeeee dulce.....
2 albusuri 500 gr zahar pudra.
Mixam albusurile spuma iar apoi incepem sa incorporam zaharul treptat (tot cate o lingura pana il incorporam pe tot ). Mixam pana obtinem o spuma tare. Punem royal icing-ul intr-un pos si putem incepe sa cladim... Fixam intai bine peretii si lasam la uscat (cel mai bine de pe o zi pe alta....eu nu am facut asa asa ca era cat pe ce sa se darame casuta.....graba asta........)Fixam apoi si acoperisul....... Cu restul de spuma si o multime de bombonele ornam apoi acoperisul si casuta....La final o ningem cu zahar pudra.
DSC_2222
DSC_2223
DSC_2224
DSC_2225
DSC_2226
DSC_2227
DSC_2228
DSC_2230
DSC_2281
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.