Rulada de ciocolata cu cocos 250 g biscuiti cu cacao 4 linguri sos de ciocolata 1 lingurita cafea instant 100 g cocos 40 g zahar pudra (optional) 2 linguri unt lapte condensat Mod de preparare:
Zdrobeste biscuitii si amesteca-i cu lingurita de cafea instant, siropul de ciocolata si o lingura de unt moale. Cand aluatul devine inchegat, e gata de intins. Amesteca fulgii de cococs cu 1-2 linguri lapte condensat, o lingura de unt moale si zaharul pudra (numai daca laptele condensat e neindulcit). Intinde aluatul cu ciocolata pe o hartie de copt unsa cu putin ulei, intr-o forma cat mai dreptunghiulara, apoi raspandeste umplutura de cocos deasupra. Uniformizeaza stratul de cocos si ruleaza desertul incet, folosindu-te cat mai mult de foaia de copt. Dupa ce ai strans rulada, da-o la frigider pentru 4-6 ore, apoi serveste-o pudrata cu zahar.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.