6 oua 90 gr gris 800 gr branza de vaci degresata 150 gr zahar pudra 170 gr unt moale 1 lamaie
Mod de preparare:
1. Spala lamaia si da-o pe razatoarea mare. 2. Stoarce lamaia de zeama. 3. Amesteca zaharul pudra cu untul, apoi pune zeama de lamaie si coaja rasa. Omogenizeaza. 4. Incorporeaza treptat ouale, apoi branza si grisul. Omogenizeaza. 5. Unge cu unt o tava de copt rotunda si pune compozitia in ea. Niveleaza. 6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 50-60 de minute. 7. Lasa budinca sa se raceasca in cuptor, apoi feliaz-o si serveste-o cu zahar pudra.
s604x0_budinca_cu_branza_si_lamaie
s604x0_budinca_cu_branza_si_lamaie
s604x0_budinca_cu_branza_si_lamaie
s604x0_budinca_cu_branza_si_lamaie
s604x0_budinca_cu_branza_si_lamaie
s604x0_budinca_cu_branza_si_lamaie
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.