un pachet cu piscoturi 500 g branza de vaci 8 linguri cu zahar pudra 50 g unt 2 fiole esenta de vanilie 300 g capsuni un plic Creme Ole de vanilie 400 ml lapte rece un plic de gelatina pentru tort capsuni pentru decor
Intr-o forma de tort cu pereti detasabili asezam un rand de piscoturi.
Mixam cele 300 g de capsuni cu 2 linguri de zahar pudra, pana obtinem un piure fin. Punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot. Pastram restul de sos.
Intr-un bol mixam branza de vaci cu untul moale pana devine pufoasa, adaugam restul de zahar pudra (sau dupa gust) si esenta de vanilie.
Asezam crema de branza peste piscoturi, nivelam frumos, apoi turnam restul de sos de capsuni. Pe marginea formei am pus felii de capsuni.
Asezam al doilea rand de piscoturi, deasupra crema de vanilie preparata dupa instructiunile de pe plic, apoi ornam cu felii de capsuni.
Preparam si gelatina asa cum scrie pe plic si o turnam peste tort. Lasam la rece 3-4 ore.
1
2
3
1
2
3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.