Ingrediente: ou5 bucatifaina5 linguripraf de copt1 pliczahar5 lingurisare1 prafbranza de vaci800 gzahar pudra7 lingurizahar vanilat3 plicuricacao1 lingurasmantana150 gunt250 gmandarina6 bucati Preparare:Separam galbenusurile de albusuri . La galbenusuri adaugam 5 linguri zahar si le spumam cu mixerul.
Albusurile cu 1 praf de sare se spumeaza si ele.
Adaugam galbenusurile spumate la albusuri treptat amestecand usor pana se omogenizeaza. La cele 5 linguri de faina adaugam 1/2 plic praf de copt si o adaugam treptat la compozitia de mai sus amestecand usor pana se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt(40Ã34) sau folie de silicon si dam tava la cuptorul incalzit in prealabil pana blatul este frumos rumenit(se face proba cu scobitoarea , cand nu se mai prinde aluat de scobitoare , blatul este copt).
Se umezeste un prosop cu apa rece, se stoarce bine si blatul se rastoarna pe acesta .
Se ruleaza strans (pe lungime) cat inca blatul este fierbinte si se lasa asa pana raceste. In acest timp ne ocupam de pregatirea umpluturii.
Preparare umplutura:
La branza adaugam zaharul(zahar puteti adauga mai mult sau mai putin in functie de gustul fiecaruia), untul, lingura cu cacao si zaharul vanilat.
Mixam cu mixerul pana se omogenizeaza si adaugam smantana cu care o mai amestecam putin. Curatam mandarinele si indepartam cat putem pielita alba.
Asamblare rulada:
Desfasuram incet blatul din prosopul umed avand grija sa nu il rupem si intindem uniform umplutura de branza.
Asezam deasupra stratului cu branza, mandarinele si rulam din nou.
Lasam sa stea la rece rulada pentru cel putin 1 ora,dupa care o imbracam in glazura de ciocolata (sau o putem pudra cu zahar praf, sau alege o glazura de zahar, fiecare foloseste ce glazura ii este pe plac).
Lasam la racit pana se intareste glazura de ciocolata, dupa care rulada cu branza si mandarine se poate portiona si servi.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.