Aluat: 3/5 dintr-un cub de margarina Rama Maestro (150g) 3/5 pahar cu zahar (150g) 5 oua 150g ciocolata rasa 250g alune de pamant 200g martipan 500g cirese congelate 2 linguri de amidon Topping: 100g de ciocolata neagra 1/2 pahar cu smantana 30%
1 Separati galbenusurile de albus. Amestecati zaharul cu margarina, adaugand galbenusurile separat, apoi ciocolata, nucile si martipanul ras. 2 Bateti albusurile spuma si amestecati usor cu aluatul folosindu-va de o lingura. Ungeti tava cu diametrul de 24 cm cu margarina si apoi presarati pesmet. 3 Scurgeti ciresele de sirop si impartiti cantitatea in jumatate. Presarati o jumatate din cantitate cu faina de cartofi/ amidon si amestecati bine. Pastrati a doua jumatate pentru a decora prajitura. 4 Asezati aluatul in forma si acoperiti-l cu ciresele presarate cu faina. Presati-le usor in aluat. Puneti aluatul in cuptorul incalzit in prealabil la 180°C si lasati-l la copt timp de aproximativ 40 de minute. Dupa coacere, lasati-l sa se raceasca. 5 Turnati smantana in cratita si adaugati bucatelele de ciocolata. Puneti-le in a doua cratita umpluta cu apa si lasati-le sa se dizolve intr-o baie de apa pana cand devin un amestec omogen si dens. 6 Acoperiti blatul racit cu restul de cirese si turnati apoi topping-ul de ciocolata. Asteptati pana cand toppingul se intareste putin.
1
2
3
4
5
6
7
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.