1 pachet foi de cremsnit Crema de vanilie din: 1 l lapte 8 galbenusuri 8 linguri faina 6 linguri zahar esenta de vanilie 2-3 plicuri zahar vanilat un praf sare 500 g frisca batuta 800 g dulceata de visine
Mod de preparare
Pentru crema de vanilie se freaca galbenusurile cu un praf de sare, pentru a le intensifica culoarea, apoi se spumeaza cu zaharul pe baie de aburi si se dilueaza cu laptele fierbinte, dupa care se adauga faina diluata in putin lapte rece si se amesteca energic pentru omogenizare.
Se fierbe crema pentru un clocot sau doua, apoi se adauga esenta si zaharul vanilat.
Se lasa crema sa se raceasca bine si se amesteca cu frisca batuta.
Se adauga crema intre foile de cremsnit si se marmoreaza cu dulceata de visine.
Peste ultima foaie, se adauga fie crema si se decoreaza cu dulceata de visine, fie serbet sau fondant, la alegere.
13524564_299305107072584_5801436129344031225_n
13524564_299305107072584_5801436129344031225_n
13524564_299305107072584_5801436129344031225_n
13524564_299305107072584_5801436129344031225_n
13524564_299305107072584_5801436129344031225_n
13524564_299305107072584_5801436129344031225_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.