6 albuşuri 300 g zahăr 2 linguri amidon 100 g nuci rumenite ușor zeamă de lamâie 1 praf de sare
Pentru umplutură
400 ml frişcă lichidă 300 g ciocolată neagră 1 fiolă esenţă de rom 100 g unt
Pentru decor nucă măcinată
Cum se prepară saraberne
Pentru umplutură, așezi pe focul mic toate ingredientele și amesteci până obții o cremă omogenă, apoi o dai la rece. Separat, pentru bezele, bați albușurile cu praful de sare și cu câteva picături de zeamă de lămâie. Încorporezi, în ploaie, zahărul amestecat cu amidonul, apoi, cu o spatulă, omogenizezi nucile măcinate. Întinzi hârtie de copt într-o tavă, răstorni compoziția într-un poș și formezi bezelele. Le coci 25 de minute, la 150 C, apoi le lași la răcit. Lipești fursecurile două câte două cu cremă, iar dacă îți ies mai plate le lipești trei câte trei . Le ungi și marginile cu cremă, apoi le tăvălești prin nuca măcinată. Ideal este să le lași până a doua zi, apoi să le servești
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.