Ingrediente pt foi:
8 albusuri
250 gr zahar pudra
250 gr nuci macinate sau alune macinate
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 C.
Albusurile se bat bine cu zaharul,apoi se adauga nucile
macinate.Se tapeteaza tava cu hartie de copt,si se coc pe rand doua foi.Timp de coacere 20-25
minute.Se scoate foaia si se lasa la racit pe un gratar. Atentie ,cand o deslipiti de hartie,este sensibila ,sa nu se rupa!!!
Ingrediente pt crema:
8 galbenusuri
150 gr zahar
3 linguri cacao
150 gr unt
Eu am adaugat si 2 linguri mari de nutella.
Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca cu zaharul si cele 3 linguri de cacao si se fierb pe aburi(bain-marie).Cand crema incepe sa se ingroase se da deoparte si se raceste.
Se freaca untul spuma si se adauga crema racita,lingura cu lingura,amestecand bine dupa fiecare actiune.
Asamblare: prima foaie+ crema+a doua foaie+
crema.Se da la
rece.Pt cine doreste se poate face si o glazura.Noua ne-a placut mult de tot asa,am adaugat ca decor nuca de cocos.