"SUNSHINE" Rețeta:⬇️ 2 blaturi 30/43,fiecare compus din: 5 ouă, 10 linguri zahăr, 7 linguri ulei, 1/2 linguriță praf de copt, 3 linguri griș, 7 linguri făină (respectiv 5 linguri făină și 2 linguri cacao olandeză, pentru blatul maro). Se pune fiecare compoziție în câte un poș, apoi se trasează dungi alternative din fiecare. Se obțin astfel două blaturi "zebră". Mousse: 300g ciocolată albă topită în 200ml smântână dulce încălzită 40g gelatină hidratată 10 minute în 200ml zeamă de la compot de piersici, apoi topită 500g piersici din compot, tăiate cubulețe 1200ml smântână dulce bătută spumă,2 lingurițe pastă de vanilie, zahăr pudră după gust(vreo 400g am folosit eu). Se pune în cadrul de inox un blat, mousse-ul de ciocolată albă, apoi al doilea blat. Se lasă la frigider peste noapte, se înlătură cadrul de inox și se porționează. Se decorează cu aveline de frișcă, piersici din compot și ornamente de ciocolată. Enjoy!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.