Pentru 12-15 persoane, adica o tava mare, ingredientele sunt urmatoarele:
500 ml frisca hulala (rece)
2 cutii mascarpone (500 gr)
3 linguri miere
piscoturi (cca 60 bucati)
500 ml cafea tare
coniac, rom sau whisky cca 50 ml
putina cacao
In primul rand facem cafeaua si o lasam sa se raceasca.
Fisca (neaparat sa fie rece de la frigider) se bate bine pana se intareste.
Mascarponele se freaca bine cu cele 3 linguri de miere si se amesteca cu frisca batuta.
Crema rezultata se imparte in 3, asta pentru ca vom avea 3 randuri de piscoturi si 3 de crema.Dupa ce cafeaua s-a racit, punem in ea 50 ml tarie sau cateva picaturi de esenta migdale.
Fiecare piscot se trece prin cafea si se aranjeaza pe tava unul langa altul.
Peste piscoturi se intinde un strat de crema, piscoturi, crema....si tot asa pana cand deasupra veti pune ultimul strat de
crema.Se da la frigider pana a doua zi.
Inainte de a fii servit, se pudreaza cu cacao din belsug.Simplu, scurt si la obiect!
Pofta buna!