1 linguriță esență de migdale Cum se prepară pandișpan cu zmeură
Dai drumul la cuptor și tapetezi o tavă. Combină făina cu praful de copt și sarea. Mixezi untul cu zahărul până capătă o consistență cremoasă, adaugi oul, laptele și esența de migdale. La final încorporezi făina. Torni compoziția într-o tavă rotundă și pui deasupra, din loc în loc, zmeură. Presari fulgii de migdale și dai prăjitura la cuptor până ce se rumenește.
Între timp, amesteci ingredientele pentru glazură până obții o pastă albă și o întinzi peste prăjitură după ce aceasta s-a răcorit puțin.
pandispan-cu-zmeura-580x400
pandispan-cu-zmeura-580x400
pandispan-cu-zmeura-580x400
pandispan-cu-zmeura-580x400
pandispan-cu-zmeura-580x400
pandispan-cu-zmeura-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.