Ingrediente 5 galbenusuri 50 g zahar 200 g ciocolata 200+500 ml smantana pentru frisca Mod de preparare:
Topeste ciocolata la bain marie, apoi incalzeste 200 ml din smantana pentru frisca, pana cand da in clocot. In paralel, pune zaharul intr-o cratita si las-o la foc mediu pana devine auriu inchis. Cu mare grija toarna smantana pentru frisca in cratita cu zahar, amestecand continuu pentru un minut. Bate galbenusurile si adauga caramelul treptat, in portii mici. Dupa ce ai incorporat tot caramelul, pune compozitia inapoi in cratita si da-o la foc mic, amestecand continuu. Cand crema se ingroasa, bate-o cu mixerul pentru 5-6 minute la viteza mare si incorporeaza in ea ciocolata topita. Bate restul de frisca si combina crema de caramel cu frisca, folosind o spatula. Alternativ, poti folosi 1/2 pliculet de gelatina inmuiata in 2 linguri de apa, daca doresti ca spuma de caramel sa fie mai inchegata. Pune desertul la frigider pentru 2 ore inainte de servire.
Spuma-de-caramel
Spuma-de-caramel
Spuma-de-caramel
Spuma-de-caramel
Spuma-de-caramel
Spuma-de-caramel
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.