Pentru aluat: 500 gr. faina 25 gr, drojdie 150 gr. zahar coaja rasa de la o lamaie 2 oua 200 ml. lapte esenta de rom esenta de vanilie 100 gr. Rama Maestro 1 ou pentru uns Pentru umplutura: 500 gr. branza de vaci 3 oua 130 gr. zahar 100 gr. stafide 1 zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie
Pentru inceput se bat albusurile spuma si se opresc 3 linguri de lapte si 2 de faina. Margarina se topeste la foc mic, impreuna cu galbenusurile si laptele, iar cand se ia de pe foc se adauga esentele si coaja de lamaie. Se adauga albusurile in compozitie si se amesteca putin. Laptele si faina oprite se amesteca cu drojdia pana incepe sa faca bule. Se lasa la cald aprx. 20 de min. pana creste putin. Dupa ce a cresut se adauga faina si drajdia si se amesteca bine. Aluatul se bate putin si se face o bila care se lasa la dospit pentru o ora. Pasca se poate orna prin impletirea a trei foi sau se poate lasa asa. Se va introduce imtr-o forma rotunda. Pentru umplutura se amesteca zaharul cu galbenusurile si se adauga esentele, branza, stafidele, coaja de lamaie si albusul batut spuma. Umplutura se pune in centrul aluatului, care se unge cu ou si se da la cuptor pentru 50-55 de min.
68932743_XBKJDND3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.