Pui mierea într-un castron și o amesteci cu gălbenușurile și zahărul până se dizolvă și nu mai sunt cristale de zahăr în compoziție. Pui nucile tocate mărunt, stafidele și untul topit. Omogenizezi și dai deoparte. Bați albușurile spumă tare, peste ele adaugi făina în ploaie, amesteci cele două compoziții, omogenizezi încet și adaugi praful de copt. Razi coaja de lămâie și împarți compoziția în două. O torni în tăvi tapetate, pe care le introduci în cuptorul fierbinte și le coci la foc potrivit. Tai checurile doar când sunt reci.
8
8
8
8
8
8
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.