2 banane coapte 2 oua 100 g unt 100 g iaurt 100 g zahar 1 pahar faina o lingurita praf de copt 100 g nuci sau migdale 1 plic de zahar vanilinat fructe confiate (caise stafide curmale) 100 g ciocolata neagra Preparare: Incalzim cuptorul la 160 oC. Pregatim tava, preferabil din teflon sa nu se prinda prajitura sau o tapetam cu hartie de copt. Amestecam bananele, ouale batute, untul, iaurtul si zaharul pana se omogenizeaza. Amestecam faina si praful de copt, apoi le adaugam in compozitie si apoi trei sferturi din cantitatea de nuci macinate si 75 g de ciocolata.
Turnam amestecul in tava. Presaram apoi nuci/migdale, fructele uscate taiate marunt si ciocolata ramasa.
Punem totul la cuptor timp de 45 minute pana cand checul creste si are o culoare aramie. Cand este gata scoatem din cuptor, dar lasam sa se raceasca in tava, apoi scoatem checul din tava. Nu este pufoasa, deoarece are banane si o multime de fructe confiate, insa este gustoasa si aromata.
10463993_10152616303555407_6263789716798411015_n
10463993_10152616303555407_6263789716798411015_n
10463993_10152616303555407_6263789716798411015_n
10463993_10152616303555407_6263789716798411015_n
10463993_10152616303555407_6263789716798411015_n
10463993_10152616303555407_6263789716798411015_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.