Prăjitură rece cu zmeură şi cremă de vanilie – Ingrediente (1 tavă)
400 g biscuiţi digestivi, de cacao 500 ml lapte 100 g zahăr 3 gălbenuşuri 50 g făină 1 plic zahăr vanilat 250 g zmeură ciocolată neagră, pentru decor Prăjitură rece cu zmeură şi cremă de vanilie – Mod de preparare
Pui la fiert 350 ml de lapte. Între timp, freci gălbenuşurile cu zahărul până se topeşte. Adaugi zahărul vanilat, făina, restul de lapte rece şi amesteci până se omogenizează. Când începe să clocotească laptele, torni compoziţia de gălbenuşuri, amestecând constant, până se îngroaşă. Dai deoparte şi laşi la răcorit. Zdrobeşti biscuiţii. Pui într-o tavă un strat de cremă, unul de biscuiţi şi unul de zmeură. Repeţi până se termină ingredientele, după care dai la rece 2-3 ore. Decorezi cu zmeură şi ciocolată neagră.
13557767_491361604394593_3113892017233304834_n
13557767_491361604394593_3113892017233304834_n
13557767_491361604394593_3113892017233304834_n
13557767_491361604394593_3113892017233304834_n
13557767_491361604394593_3113892017233304834_n
13557767_491361604394593_3113892017233304834_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.