200 g de biscuiți sfărâmicioși 70 g de unt 4 kiwi 2 banane 500 ml de iaurt 70 g de zahăr 1 lingură de sus de lămâie 4 lingurițe de gelatină 0.5 pahar de apă fiartă
INGREDIENTE PENTRU ORNAMENT
2 kiwi 40 g de fulgi de migdale
MOD DE PREPARARE
Mărunțiți biscuiții și adăugați untul (dacă untul este congelat, îl puteți încălzi la bain-marie). Amestecați compoziția până obțineți o masă omogenă. Tapetați cu hârtie de copt o formă cu pereții detașabili și puneți în ea compoziția de biscuiți, nivelând uniform pe toată suprafața. Dați blatul la frigider pentru 30 de minute. Înmuiați gelatina în apă și lăsați-o să se umfle aproximativ 20 de minute. Curățați kiwi și tăiați-le cubulețe. Combinați kiwi cu suc de lămâie și zahăr.Încălziți amestecul la foc mediu timp de 2-3 minute, până kiwi începe să elimine suc. Lăsați să se răcorească. Adăugați în amestecul de mai sus gelatina și iaurtul. Amestecați bine compoziția. Tăiați bananele felii și aranjați-le peste blatul de biscuiți.Acoperiți stratul de banane cu amestecul de kiwi cu iaurt.Dați tortul la frigider pentru 6 ore sau pentru o noapte. Când este gata, scoateți tortul din formă și înlăturați hârtia de copt. Ornați tortul cu rondele de kiwi și fulgi de migdale (uscați puțin pe tigaie).
ayZKc3JeLP4
prev1-11
ayZKc3JeLP4
prev1-11
ayZKc3JeLP4
prev1-11
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.