Nu mai știți ce desert să preparați, pentru a fi savurat alături de o băutură energizantă? Răzvan de la Neatza are soluția și nu zice rău deloc.
Pentru 12 portii: 220 gr faina 125 gr unt 100 gr ciocolata cu lapte 2 linguri de cacao 1 plic de praf de copt 2 oua 100 gr zahar 250 ml sana 200 g ciocolata pentru glazura
Mod de preparare
Se pune untul la topit, apoi se lasa sa se tempereze.
Se amesteca faina cu praful de copt si cacaua.
Se freaca ouale cu zaharul, apoi se adauga untul, sana si treptat, amestecul de faina si cacao.
Ciocolata se marunteste bine, asa incat sa se apropie de fulgii de ciocolata gasiti in comert si se adauga in compozitia de briose.
Se pune compozitia in forme de briose, care se umplu doar 3/4 din volum si se dau la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade.
Se lasa briosele sa se tempereze, apoi se glazureaza cu ciocolata topita pe baie de aburi si se pot orna cu visine.
Sa va fie de folos!
13592225_299704877032607_8016279506008220045_n
13592225_299704877032607_8016279506008220045_n
13592225_299704877032607_8016279506008220045_n
13592225_299704877032607_8016279506008220045_n
13592225_299704877032607_8016279506008220045_n
13592225_299704877032607_8016279506008220045_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.