Foi de napolitană cu 2creme : ciocolată și caramel sărat cu arahide Rețeta :⬇️ Pentru un strat (avem nevoie de 2 astfel de straturi) : Se topesc împreună:500g caramele lapte, 150g smântână dulce, 125g unt 82%. Apoi se amestecă cu 100g biscuiți măcinați și 100g arahide sărate tocate grosier. Pentru crema de ciocolată: 200g ciocolată 50% topită cu 200g smântână dulce, 75g biscuiți măcinați, 75g nucă prăjită măcinată. Glazura: 250g ciocolată 50% 50g ciocolată albă Topite separat, cu câte 1-2 linguri ulei
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.