100-120 g de făină 1 ou 50 g de zahăr 50 g de unt (la temperatura camerei)
INGREDIENTE PENTRU CREMA DE BRÂNZĂ
200 g de cremă de brânză 1 ou 1.5 lingură de smântână 1.5 lingură de zahăr 1 lingură de amidon de porumb 1 linguriță de zahăr de vanilie caise conservate
MOD DE PREPARARE
Bateți cu ajutorul mixerului untul și zahărul, până capătă o nuanță mai deschisă. Adăugați oul și continuați să mixați. Adăugați treptat făina și frământați aluatul. Înveliți-l în folie alimentară și dați-l la frigider pentru o oră. Pisați ușor brânza și amestecați-o cu ajutorul mixerului, la viteză mică, cu zahărul, oul, zahărul vanilat, smântâna și amidonul. Preîncălziți cuptorul până la 180-200 de grade. Ungeți cu unt o formă de copt cu diametrul de 19 cm și cu pereții detașabili. Întindeți aluatul în formă, astfel încât marginile să fie puțin ridicate pe perimetrul formei de copt. Puneți peste aluat crema de brânză și aranjați caisele peste cremă. Coaceți cheesecake-ul timp de 30-40 de minute (până partea superioară se va întări). Lăsați să se răcească.
x_ef311a1e
x_ef311a1e
x_ef311a1e
x_ef311a1e
x_ef311a1e
x_ef311a1e
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.