200 g de biscuiți 20 g de zahăr 2 linguri de cacao 100 ml de apă 80 g de fulgi de cocos 80 g de unt 60 g de zahăr pudră
MOD DE PREPARARE
Mărunțiți biscuiții cu ajutorul blenderului și amestecați-i cu cacao. Dizolvați zahărul în apă fierbinte și adăugați treptat siropul obținut în compoziția de biscuiți, amestecând continuu până rezultă o masă elastică. Bateți untul și zahărul pudră cu ajutorul mixerului. Adăugați fulgii de cocos și amestecați compoziția până la omogenizare. Puneți amestecul de biscuiți pe o bucată de folie alimentară presându-i un pic, iar deasupra biscuiților distribuiți uniform compoziția de cocos. Rulați sub formă de ruladă. Dați rulada la congelator pentru minimum 1 oră. Tăiați rulada felii cu un cuțit bine ascuțit.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.