un blat de tarta 250 g mascarpone 200 ml smantana pentru frisca 2-3 linguri zahar pudra (dupa gust) esenta de vanilie 250 g capsune 2-3 linguri dulceata Mod de preparare:
Pentru aceasta reteta poti folosi un blat de tarta gata facut, sau il poti pregati dupa aceasta reteta de blat de tarta fara coacere. Bate mascarpone cu smantana pentru frisca, zaharul, esenta de vanilie si praful de sare, pana cand obtii o consistenta pufoasa si ingrosata totodata. Pune crema obtinuta in blatul de tarta si orneaz-o cu capsunele felii subtiri. Porneste din margine si asaza fructele usor suprapus, pentru un aspect cat mai prezentabil. Unge fructele cu dulceata (poate fi si din alte fructe, precum cea de visine sau caise, important este sa fie lichida), incat sa luceasca si sa previna oxidarea totodata. Ca alternativa, poti pregati un sirop din 4 linguri de zahar si 6 linguri de apa, cu care sa ungi fructele folosind o pensula. Serveste tarta racita pentru cel putin 4 ore.
13237806_849551628499944_7840160604008038702_n
13237806_849551628499944_7840160604008038702_n
13237806_849551628499944_7840160604008038702_n
13237806_849551628499944_7840160604008038702_n
13237806_849551628499944_7840160604008038702_n
13237806_849551628499944_7840160604008038702_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.