Dai drumul la cuptor și tapetezi o tavă. Combini făina cu sarea și cacaua. Topești ciocolata și untul pe baie de aburi, amestecând până ce se omogenizează. Stingi focul și pui în ciocolată zahărul, amestecând până ce se dizolvă, apoi dai deoparte. Încorporezi ouăle și amesteci doar cât se se omogenizeze. Adaugi făina, amesteci puțin și torni compoziția în tavă.
Pentru glazură, bați crema de brânză până când capătă o consistență fină, apoi adaugi zahărul, esența de vanilie, și, după 1-2 minute, pui ouăle, unul câte unul. Întinzi glazura de brânză peste compoziția de negresă. Deasupra, așezi din loc gem de zmeură și dai tava la cuptor până când trece testul scobitorii.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.