Blat: 125 gr Rama Maestro, 125 gr zahar, 2 oua, 50 gr amidon, 150 gr faina, 1 lingurita praf de copt, sare, cuisoare macinate, coaja rasa de la 1/2 portocala, 150 gr coacaze congelate, 80 gr gem, 20 gr fulgi de migdale.
Bezea: 3 albusuri, 100 gr zahar, 1 lingura suc de portocale, 50 ml miere, colorant alimentar rosu.
In plus: perle argintii de zahar.
Cuptorul se incinge la 180 grade C. Se bate Rama Maestro cu zahar. Se inglobeaza pe rand ouale. Se adauga amidonul, faina, praful de copt, sarea, cuisoarele si coaja de portocala. Se aseaza intr-o forma unsa si se presara coacaze. Se coace 35-40
min.Se lasa sa se racoreasca, se scoate din forma si se taie pe 2 niveluri. Se ung cu 60 gr gem si se suprapun. Se unge marginea cu restul de gem si se incrusteaza fulgii de migdale. Se bate albusul cu zahar si suc de
portocale.Se inglobeaza mierea. Bezeaua se coloreaza in roz. Se spriteaza pe tort sub forma de gratar, iar pe margine se fac rozete. Se coace la cuptorul incins 5 min. Se scoate si se decoreaza cu perle argintii de zahar. Pofta Buna!