500 ml de iaurt sau lapte acru 6 linguri de ulei pentru aluat 2 linguri de zahăr pudră (sau după gust) + zahăr pudră pentru presărare 6-7 pahare de făină de grâu 0.5 linguriță de sare 1 linguriță de bicarbonat de sodiu 2 ouă ulei pentru prăjit
MOD DE PREPARARE
Turnați iaurtul într-un bol adânc, adăugați ouăle și 2 linguri de zahăr pudră. Turnați uleiul. Presărați treptat făina cernută. Frământați aluatul până nu se va lipi de mâini. Puneți aluatul pe un tocător. Împărțiți aluatul în mai multe părți și întindeți fiecare parte într-un strat cu grosimea de aproximativ 1 cm. Tăiați cercuri cu ajutorul unui pahar. Am făcut găuri în interior cu ajutorul uni capac de la sticla Coca-Cola. Puteți lipi “butoanele” de aluat pentru a forma alte gogoși sau le puteți prăji așa cum sunt. Încingeți tigaia cu mult ulei și puneți gogoșile. Gogoșile vor crește în dimensiune, de aceea trebuie să le așezați la distanță între ele. Prăjiți-le câte 3-4 minute pe ambele părți. Presărați gogoșile fierbinți cu zahăr pudră. La fel prăjiți și gogoșile mici.
20_gogosi
20_gogosi
20_gogosi
20_gogosi
20_gogosi
20_gogosi
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.