200 g făină 160 g zahăr pudră 1 borcan mic iaurt 2 ouă 1 praf sare 1 plic praf de copt 150 g caise tăiate jumătăţi Brioşe cu iaurt şi caise – Mod de preparare
Combini praful de copt cu făina și cu sarea. Separat, mixezi ouăle cu zahărul până când își dublează volumul și se albesc. Adaugi amestecul de făină şi iaurtul. Amesteci bine să se combine toate ingredientele.
Încingi cuptorul. Tapetezi 6 forme de tarte medii sau una mare. Torni aluatul, iar deasupra pui jumătățile de caise. Bagi la cuptor un sfert de oră sau până devin arămii. Laşi să se răcească şi apoi le poţi scoate din forme pentru a fi servite.
briose-cu-caise-si-iaurt-580x400
briose-cu-caise-si-iaurt-580x400
briose-cu-caise-si-iaurt-580x400
briose-cu-caise-si-iaurt-580x400
briose-cu-caise-si-iaurt-580x400
briose-cu-caise-si-iaurt-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.