225g nuca de cocos 60g faina 4 galbenusuri 200g zahar brun 1/4 lingura unt 2 linguri esenta de nuca de cocos sau vanilie
Preincalzeste cuptorul la 175C si aseaza intr-o tava o foaie de pergament. Intr-un castron, se amesteca bine toate ingredientele, care vor forma un aluat. Imparte aluatul in 24 de bilute uniforme si aseaza-le in tava pregatita. Se baga la cuptor si se lasa aproximativ 35 de minute. Dupa preferinta se servesc decorate cu ciocolata topita sau zahar pudra.
77887596_YPUEVYY3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.