Ingrediente 1 kg cireşe 150 g făină 1 praf de sare 1 linguriţă oţet 1 ou 2 linguri ulei 150 g mac 100 g zahăr pudră 70 g unt Mod de preparare Cerni făina cu sarea într-un castron, faci o gropiţă în mijloc, pui uleiul, oţetul, oul şi frămânţi un aluat potrivit de tare. Acoperi castronul cu un prosop curat şi laşi să se odihnească, la cald, 15 minute. Împarţi aluatul în două părţi şi întinzi, pe o planşetă presărată cu făină, două foi subţiri. Le presari cu mac, zahăr, unt topit lichid, cireşe fără sâmburi şi le rulezi. Aşezi ştrudelele uşor pe o tavă cu hârtie de copt, le ungi cu puţin unt şi le introduci în cuptorul preîncălzit la 180° C până se rumenesc frumos deasupra. Le presari cu zahăr pudră, le laşi să se răcească, după care le tai felii. -
CLIIMA20140612_0109_1
CLIIMA20140612_0109_1
CLIIMA20140612_0109_1
CLIIMA20140612_0109_1
CLIIMA20140612_0109_1
CLIIMA20140612_0109_1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.