125 g de unt 300 g de făină 1 linguriță de praf de copt 1 ou 4 linguri de zahăr 2 linguri de cacao
INGREDIENTE PENTRU CREMA DE BRÂNZĂ
500-600 g de brânză de vaci 3 ouă ¾ pahar de zahăr 1 plic de budincă cu gust de vanilie ½ pahar de smântână
ALTE INGREDIENTE
lapte condensat fiert 50-100 g de nuci și arahide 2-3 linguri de miere
MOD DE PREPARARE
Puneți într-un bol făina cu zahărul, cacao, praful de copt și untul de temperatura camerei. Cu ajutorul unei furculițe, amestecați ingredientele până rezultă o masă sfărâmicioasă. Adăugați oul și frământați aluatul. Așezați aluatul într-o formă rotundă pentru copt, formând borduri pe pereții acesteia. Pregătiți crema de brânză. Mărunțiți brânza cu ajutorul blenderului și amestecați-o cu praful de budincă. Bateți ouăle cu zahărul și adăugați apoi smântâna. Combinați compoziția de brânză cu cea de ouă și amestecați-le bine cu ajutorul mixerului sau blenderului. Turnați compoziția de brânză peste aluatul din forma de copt. Dați prăjitura la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 50-55 de minute. Când e gata, o scoateți și o lăsați să se răcească. Între timp, așezați nucile pe o tavă (într-un strat) și dați-le la cuptor pentru 5 minute. Dacă nu s-au rumenit suficient, mai lăsați-le încă 1-2 minute, însă aveți grijă să nu le ardeți. Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească. Încălziți mierea la bain-marie până devine fluidă, apoi adăugați imediat nucile și amestecați bine compoziția, astfel încât nucile să fie acoperite în totalitate de miere. Așezați apoi cât mai rapid posibil nucile (cu miere) pe o tavă, în așa mod încât să nu fie lipite una de alta. Acoperiți prăjitura cu lapte condensat fiert, distribuind-ul uniform pe toată suprafața. Decorați cheesecake-ul cu nucile „de miere”.
7-15
43_2-16
86_1-27
7-15
43_2-16
86_1-27
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.