BLAT: -4 oua -4 linguri faina -4 linguri zahar -4 linguri ulei -un praf de sare -esenta lamaie
CREMA: -1 praf budinca cu gust de vanilie -500 ml lapte -3 piersici mai mari -3 linguri zahar
DECOR: -1 plic tort jeleu rosu -200 gr nectarine
Mod de preparare Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si praful de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga peste albusuri. Se adauga si esenta. La sfarsit adaugam faina si mestecam cu lingura de jos in sus sa nu se lase compozitia. Se unge o forma de tarta cu ulei si se tapeteaza cu faina. Coacem la cuptor pana devine usor rumena la suprafata. Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic. Nectarinele le taiem feliute subtiri. Eu le-am pus cu 300 ml apa si 1 ceasca de zahar pe foc sa se inmoaie putin. Se pune budinca peste blat, se asaza nectarinele in forma de floricica. Cine doreste poate pune jeleu deasupra.
tarta-cu-nectarine-45234
tarta-cu-nectarine-45234
tarta-cu-nectarine-45234
tarta-cu-nectarine-45234
tarta-cu-nectarine-45234
tarta-cu-nectarine-45234
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.