225g unt 225g zahar brun pudra coaja rasa de limeta si sucul de la 2 limete 4 oua 225g faina cu agent de crestere 450g crema de branza 50g crema de nuca de cocos (disponibila la supermarket-uri) 175g zahar pudra 600g capsuni 55g nuca de cocos
Se incalzeste cuptorul la 180°C si se ung cu unt si putina faina 2 tavi rotunde pentru tort. Se bate apoi untul si zaharul pana devine un amestec cremos, se incorporeaza coaja de limeta, ouale si faina. Impartiti amestecul in cele doua tavi deja pregatite si lasati-le in cuptorul incins cca 20-25 de minute - cand sunt gata se lasa la racit pe un gratar de sarma. Amestecati crema de branza, crema de nuca de cocos, 2 linguri suc de limeta si zaharul pudra pana la omogenizare. Intindeti o treime din crema obtinuta peste un blat de tort si aranjati un sfert din capsuni (taiete in jumatati sau cum doriti). Asezati al doilea blat, intindeti restul umpluturii frumos pe tot tortul, inclusiv margini, presarati nuca de cocos si aranjati capsunile ramase. Se serveste imediat.
77887549_QVNZGEW
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.