150 g unt 100 g zahar (pudra) 2 oua 425 g faina 1 praf de copt esenta de vanilie crema de ciocolata pentru umplut
Mod de preparare Fursecuri cu crema de ciocolata:
Cu ajutorul a doua lingurite formati gramajoare de crema de ciocolata, pe o bucata de hartie de copt pusa pe un platou. Dati platoul la congelator pana pregatiti aluatul pentru fursecuri.
Mixati untul moale, lasat la temperatura camerei, cu zaharul pudra pana devine cremos. Spargeti ouale intr-un bol, apoi le adaugati pe rand, mixand bine dupa fiecare. Puneti un praf de sare si aromati dupa gust cu esenta de vanilie. Cerneti deasupra faina amestecata cu praful de copt si framantati un aluat neted si nelipicios.
Impartiti aluatul in 20 de bucatele, de cca 40 grame fiecare. Din fiecare bucata de aluat se intinde cate un disc subtire. Puneti in mijloc cate o bila de ciocolata si inchideti bine aluatul, ca o bocceluta.
Puneti fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, cu inchizatura in jos. Dati tava la cuptor la foc mediu (150 grade cuptor electric, cu ventilatie) pentru cca 20 de minute, pana fursecurile se rumenesc usor.
Se scot pe un gratar si se lasa la racit.
fursecuri-cu-nutella-8
fursecuri-cu-nutella-10
fursecuri-cu-nutella-8
fursecuri-cu-nutella-10
fursecuri-cu-nutella-8
fursecuri-cu-nutella-10
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.