10 albusuri un praf de sare 10 lg zahar 1 plic zahar vanilat 2 lg apa 5 lg ulei 20 lg rase de faina 1 cana zmeura 3 lg nesquik
Mod de preparare Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza bine pana se obtine o spuma tare.
Se adauga apa si uleiul.
Se amesteca usor. Faina se toarna in 2-3 reprize amestecand usor dupa fiecare pana se incorporeaza in spuma.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Se toarna 2/3 din compozitie in tava.
Se niveleaza iar deasupra se aseaza zmeura curatata. In compozitia ramasa se pune nesquick-ul, se omogenizeaza apoi se toarna peste zmeura.
Se acopera peste tot, apoi cu ajutorul unei furculite se fac cateva rotocoale in prajitura.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute (sa treaca testul scobitorii).
Se scoate prajitura si se lasa sa se raceasca.
Se portioneaza si se serveste.
tn4_20160624_170419
tn4_20160624_170419
tn4_20160624_170419
tn4_20160624_170419
tn4_20160624_170419
tn4_20160624_170419
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.