- 350 g faina - 150 g zahar - 2 linguri cacao - 2 oua - 100 g unt - 200 ml lapte - 1 praf de copt Crema - 400 g branza de vaca - 4 linguri zahar - 1 zahar vanilat - 1 lingura smantana - coaja razalita de la ½ lamaie Glazura - 100 g ciocolata - 1 lingura unt
Mod preparare Pasul 1
Se bat spuma cu ajutorul unui mixer 2 oua cu zahar si se adauga: faina, cacao, praf de copt si unt. Laptele se adauga treptat pana ce obtinem o compozitie omogena cu textura unei creme. Intr-un vas se aseaza: branza de vaca, zahar, zahar vanilat, smantana , coaja razalita de lamaie si se amesteca cu mixerul. Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam in ea jumatate din compozitia pentru blat, peste care intindem crema iar deasupra compozitia de blat ramasa. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade si se da tava la cuptor pentru 35 de minute. Se topeste ciocolata si untul pe aburi sau la cuptorul cu microunde si se glazureaza prajitura. Este o prajitura simpla si pufoasa pe gustul tuturor!
13427732_621165914725993_1630725007525496143_n
13427732_621165914725993_1630725007525496143_n
13427732_621165914725993_1630725007525496143_n
13427732_621165914725993_1630725007525496143_n
13427732_621165914725993_1630725007525496143_n
13427732_621165914725993_1630725007525496143_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.