lngrediente cremă: 4 gălbenuşuri, 2 linguri de făină, 200 ml de lapte rece, 200 g de un, 100 g de zahăr pudră.
Ingrediente glazură: 4 albuşuri, 200 g de zahăr, 2 plicuri de zahăr vanilinat
Mod de preparare aluat: se separă albuşurile de gălbenuş şi se bat spumă, adăugându-se zahărul treptat, până când se obţine o bezea lucioasă. Apoi, se adaugă gălbenuşurile unul câte unul, amestecându-se cu o lingură de lemn. Se adaugă şi bicarbonatul amestecat cu puţină făină, făina şi pudra de cacao. Amestecul obţinut se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se bagă la cuptor timp de 25 de minute, la foc potrivit.
Mod de preparare cremă: se freacă gălbenuşurile cu făina, iar treptat se adaugă laptele rece, punându-se la fiert pe baie de abur şi amestecându-se până se îngroaşă. Se lasă la răcit şi se amestecă din când în când. Untul cu zahărul se freacă spumă şi, apoi, se adaugă puţin câte puţin, amestecând încontinuu.
Mod de preparare glazură: Se bat bine albuşurile cu zahărul pe baie de abur până se îngroaşă şi se bat până se răcesc. Blatul se acoperă cu cremă şi apoi se pune glazura şi se rade ciocolata.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.