150 ml frisca 600 ml lapte 400-500 g capsuni 2 linguri de miere
Spalam bine de tot capsunile si le curatam de codite; eu am avut noroc de niste capsuni romanesti, coapte si parfumate, numai bune pentru consumat proaspete.Punem frisca in blender si ii dam drumu pt 1 minut la viteza medie; frisca ne ajuta ca bautura sa fie mai cremoasa dar daca ne dorim o bautura mai dietetica, renuntam la frisca si compensam cu lapte, poate chiar lapte dietetic. Peste frisca adaugam capsunile, le blendam dupa care punem laptele si cele doua linguri de miere si bledam inca 1-2 minute pana bautura devine foarte fina. Pentru mine, asta e consistenta perfecta; dar daca ne dorim o bautura mai fina, mai subtire putem adauga lapte. Nu cred ca exista cantitati perfecte la o astfel de bautura, totul e de gust. Si va garantez, milkshake-ul asta e aproape la fel de bun ca o spuma de capsuni.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.