1 foaie plăcintă 500 g cireşe 100 g pesmet 150 g zahăr 2 plicuri zahăr vanilat 50 g fulgi de migdale 1 ou, pentru uns zahăr pudră, pentru decor Mod de preparare Speli cireşele, le scoţi codiţele şi sâmburii şi le pui la scurs. Le amesteci cu zahărul, zahărul vanilat şi pesmetul. Întinzi foaia de plăcintă, pui umplutura de cireşe şi uneşti capetele. Aşezi ştrudelul într-o tavă de chec cu hârtie de copt, cu partea superioară în jos. Îl ungi cu ou şi presari fulgi de migdale. Dai tava la cuptor până se rumeneşte ştrudelul, iar după ce s-a răcorit îl pudrezi cu zahăr.
strudel-cu-cirese-580x400
strudel-cu-cirese-580x400
strudel-cu-cirese-580x400
strudel-cu-cirese-580x400
strudel-cu-cirese-580x400
strudel-cu-cirese-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.