1 pachet biscuiţi subţiri 300 g ciocolată albă 500 ml smântână 1 plic gelatină 1 plic zahăr vanilat 200 g afine Pentru sirop
4 linguri zahăr 200 ml apă Mod de preparare
Încălzeşti într-un vas 200 ml de smântână. Adaugi ciocolata albă rasă şi amesteci până se topeşte, dai deoparte şi laşi la răcorit. Bagi vasul la frigider câteva ore. Baţi smântâna rămasă cu zahărul vanilat până devine frişcă şi o combini cu crema de ciocolată. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o amesteci cu crema. La final, adaugi o parte din afine şi amesteci. Îmbraci o formă în folie alimentară şi întinzi un strat de cremă, după care unul de biscuiţi şi alternezi până termini ingredientele, deasupra fiind un strat de cremă. Pentru sirop, topeşti zahărul într-o cratiţă, iar când devine auriu torni apa. Amesteci şi dai deoparte.Serveşti prăjitura cu sirop de zahăr ars şi decorată cu afine.
prajitura-cu-ciocolata-alba-si-afine-580x400
prajitura-cu-ciocolata-alba-si-afine-580x400
prajitura-cu-ciocolata-alba-si-afine-580x400
prajitura-cu-ciocolata-alba-si-afine-580x400
prajitura-cu-ciocolata-alba-si-afine-580x400
prajitura-cu-ciocolata-alba-si-afine-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.