140 g faina
500 ml frisca
lamai
30 g margarina Unirea
3 oua
3 lingurite praf de copt
200 g zahar tos
1 pliculet zahar vanilat
4 compoturi de mandarine
1/2 kiwi
2 sticksuri pt antene
400 g smantana (20% grasime)
1 pachetel tort gel
Se separa ouale,albusul se bate spuma cu 40 g zahar pana se topeste. Galbenusul se amesteca cu 3 linguri apa si 30 g margarina Unirea,75 g zahar, zaharul vanilat, faina si praful de copt,se amesteca pana se incorporeaza cu un tel. Se pune intr-o forma rotunda de tort,tapetat cu hartie si margarina unirea original, se da la cuptor 30 min. la 150 grade C. Mandarinele se pun la scurs,intr-o strecuratoare. Blatul se imparte in doua cu o ata de jur imprejur si se lasa la racit. Se face o crema din smantana,sucul si coaja de la o lamaie,85 g zahar si frisca care a fost batuta bine,se amesteca totul pana se incorporeaza se da la frigider 10 min. Se umple primul blat cu 1/4 din crema,se pune celalalt peste ,se imparte in doua si se intorc spate in spate,partile rotunde sunt lipite in forma unui fluture,se pune si restul de crema cu care se si imbraca tortul,se orneaza cu mandarine lasan-d in mijloc 3 cm pentru corp,care se face din kiwi.Gelatina se amesteca cu 1/4 din sucu de la mandarine si se pune la fiert amestecand continu ,cand se ingroase putin se toarna peste
tort.se pun antenete din sticsuri,si se da la frigider 5 ore.