crema de vanilie (200 de grame. Poti folosi crema de vanilie la plic sau o poti prepara acasa, dar in acest caz va trebui sa folosesti aragazul)
1 litru lapte
220 grame frisca
Pentru glazura:
3 linguri cacao
300 grame zahar pudra
3 linguri unt
3 linguri lapte caldut
Mod de preparare
Crema: Amesteca praful de vanilie si laptele cu mixerul pana cand obtii crema. In crema de vanilie adauga si frisca.
Glazura: amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza si compozitia are o textura fina. Daca vrei ca stratul de glazura sa fie mai gros poti sa mai adaugi zahar pudra.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt pune un strat de biscuiti graham, apoi pune jumatate din cantitatea din crema de vanilie. Peste stratul de crema pune urmatorul strat de biscuiti, pune restul cremei si inca un strat de biscuiti.
Ultimul strat va fi cel de glazura de ciocolata.
Pune prajitura ecler la rece, cel putin 8 ore inainte de a o servi.
ba da, am specificat ca daca preparati crema acasa o sa aveti nevoie de aragaz.....puteti alege varianta instant cu crema de vanilie care se face cu lapte rece
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.