Ingrediente: 200 g biscuiţi crackers, 500 ml frişcă lichidă, 100 g zahăr, 100 g cacao, 150 g ciocolată de menaj, 50 g fistic, 50 g migdale
Mod de preparare
Amesteci la bain-marie frişca lichidă cu zahărul şi cacaua. Iei vasul de pe foc şi adaugi ciocolata ruptă bucăţele, amestecând continuu până se dizolvă. O laşi să se răcorească, după care o pui la rece. Scoţi crema, o laşi la temperatura camerei până devine cremoasă şi pui deoparte un sfert din ea.
Aşezi pe un platou cinci rânduri de biscuiţi crackers şi un strat de cremă, iar cinci rânduri de biscuţi şi cremă. Repeţi operaţiunea până termini biscuiţii şi crema. Ornezi prajitura Excelent cu crema pusă departe, înveleşti în folie de aluminiu şi laşi prăjitura la rece peste noapte. Decorezi prajitura Excelent cu fistic şi cu migdale, tăiate felii subţiri.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.