60 g zahar brun 2 linguri amidon 1/2 lingurita scortisoara macinata 1/8 lungurita piper cayenne 1/8 lingurita sare 500 ml lapte cu continut redus de grasime 2 buc galbenusuri mari 125 g ciocolata amaruie maruntita Esenta de vanilie
Mod de preparare
Intr-un castron mic, amestecati zaharul brun cu amidonul de porumb, scortisoara, piperul cayenne si sarea. Dati deoparte. Intr-o cratita, amestecati laptele cu galbenusurile. Adaugati mixul de zahar brun si amestecati bine. Puneti la fiert ls foc mediu, amestecand continuu cu o spatula de silicon termorezistenta sau cu o lingura de lemn, pana se dizolva zaharul, iar amestecul incepe sa faca bulbuci pe marginea cratitei, cam 5 minute. Lasati sa fiarba incet, amestecand mereu, inca un minut, apoi luati de pe foc. Incorporati ciocolata si amestecati continuu pentru a se topo si a se omogeniza, appo adaugati vanilia. Puneti cu lingura budinca in 6 vase de ceramica sau pahare de desert, impartimd-o in mod egal, apoi neteziti suprafata. Puneti o hartie cerata direct pe suprafata fiecarei portii pt a impiedica formarea unei pelicule lasati la frigider pana se raceste, cca 2 ore.
media_141267379892300100
media_141267379892300100
media_141267379892300100
media_141267379892300100
media_141267379892300100
media_141267379892300100
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.