Într-un bol mare, combină ingredientele uscate, în afară de zahăr.
Într-un alt bol, pune untul topit, zahărul, ouăle și laptele. Bate-le cu mixerul până obții un amestec omogen și cremos.
Adaugă, încet și mixând continuu, amestecul uscat peste cel cremos. Când obții un rezultat omogen, adaugă și cireșele și încorporează-le ușor cu o spatulă.
Unge tava de brioșe cu un pic de ulei și toarnă aluatul în mod egal. Dă la cuptor pentru 15 minute.
shutterstock_3302785523-1024x749
shutterstock_3302785523-1024x749
shutterstock_3302785523-1024x749
shutterstock_3302785523-1024x749
shutterstock_3302785523-1024x749
shutterstock_3302785523-1024x749
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.