20 biscuiţi cu cacao (sau biscuiţi Oreo) 2 linguri unt, la temperatura camerei 1 pachet (250 g) cremă de brânză ½ ceaşcă unt de arahide 1 ½ ceaşcă zahăr 500 g frişcă 15-20 bomboane cu unt de arahide, mărunţite 1 cană lapte rece 1 pliculeţ (aproximativ 100 g) budincă de ciocolată instant
Mod de preparare:
Mărunţeşte 16 biscuiţi şi amestecă-i cu cele două linguri de unt, apoi pune amestecul într-o tavă şi presează bine cu degetele.
Separat, într-un castron mare, bate crema de brânză cu untul de arahide şi 1 ceaşcă de zahăr, până obţii un amestec cremos (zahărul trebuie să se topescă).
Adaugă jumătate din frişca bătută peste stratul de biscuiţi din tavă şi întinde bine, apoi presară bomboane cu unt de arahide mărunţite.
Într-un alt castron mare, bate laptele, budinca de ciocolată şi zahărul rămas (½ ceaşcă) la viteză mică, timp de aproximativ 2 minute, până se omogenizează, apoi amestecă totul cu frişca rămasă şi întinde peste bomboanele cu unt de arahide mărunţite.
Pentru decor, mărunţeşte biscuiţii rămaşi şi presară-i deasupra.
Acoperă tava şi lasă la rece cel puţin 3 ore înainte de a servi.
14225495_887196391414632_2233191076829925664_n
14225495_887196391414632_2233191076829925664_n
14225495_887196391414632_2233191076829925664_n
14225495_887196391414632_2233191076829925664_n
14225495_887196391414632_2233191076829925664_n
14225495_887196391414632_2233191076829925664_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.