300 g faina 70 g unt 2 oua 2 linguri smantana 1 lingurita esenta de rom 150 g zahar pudra Un varf de sare Ulei
Mod de preparare
Din faina, unt, oua, smantana, esenta de rom, un varf de sare si apa cat cuprinde se face un aluat potrivit de moale. Se intinde cu sucitorul o foaie si se taie in forme dreptunghiulare. Se rasucesc si se prajesc in ulei bine incins intr-un ceaun de tuci. Se pudreaza cu zahar.
media_141232879581342300
media_141232879581342300
media_141232879581342300
media_141232879581342300
media_141232879581342300
media_141232879581342300
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.