ngrediente: 80 g unt plus 20 g pentru tava 130 g zahar 2 oua plus un galbenus 3 linguri ulei 220 g faina plus 2 linguri pentru tava 180 ml iaurt sau lapte batut un praf sare o lingurita praf de copt 300 g struguri albi sau rosii Mod de preparare:
Se amesteca untul cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa in care se adauga cele doua oua. Se amesteca, apoi se adauga galbenusul si uleiul.
Se amesteca faina cu praful de copt si sarea si se adauga mixand la viteza mica si adaugand alternativ iaurtul sau laptele batut.
Se toarna aluatul in tava de copt unsa si tapetata cu lingura de faina ramasa. Se asaza boabele de struguri taiate in doua, daca sunt prea mari, si se lasa la cuptor pentru 40 de minute. Se lasa apoi sa se raceasca in tava.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.