500 gr faina 500 gr branza de vaci 50 gr stafide 4 oua 6 linguri zahar 50 ml ulei 1 cub de drojdie 2 galbenusuri 200 ml lapte
Mod de preparare:
Din faina, lapte, 2 oua, 3 linguri zahar, lapte, ulei si drojdie se face un aluat nu prea vartos care se lasa la dospit. La nevoie se mai adauga apa calduta. Intre timp se amesteca branza cu 2 galbenusuri, stafidele si zahar dupa gust. Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care de intind sub forma de patrate, se asaza cate o lingurita de branza in mijloc si se aduna marginile formandu-se branzoaicele. Se lasa la crescut in tava, se ung cu galbenus batut si se coc la foc potrivit.
s240x240
s240x240
s240x240
s240x240
s240x240
s240x240
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.