Ingrediente : 400 g foi de placinta 6 oua 250 g zahar 250 ml ulei 300 g iaurt 1 plic praf de copt 1 lg zeama de lamaie 1 lgt esenta de vanilie 2 ml esenta de rom coaja rasa de la 1 lamaie
Sirop : 200 g zahar 300 ml apa fiarta
Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul 3 minute, adaugam apoi uleiul treptat mixand mereu, iaurtul, praful de copt stins cu zeama de lamaie , coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si esenta de rom.Asezam o foaie de placinta in tava tapetata cu hartie de copt (20*30cm), iar restul foilor le rupem si le amestecam cu compozitia obtinuta mai sus. Turnam amestecul in tava si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra. Sirop : caramelizam zaharul si peste el adaugam apa fiarta. Siropul fierbinte il turnam treptat peste prajitura fierbinte, pana este absorbit . Lasam prajitura sa se raceasca, o rasturnam pe o tava, apoi o taiem si servim.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.